2
$\begingroup$

With the recent style upgrade, *...* emphasis (italics) in comments are now broken:

enter image description here

enter image description here

The HTML is fine:

and so on are ultimately different <i>input</i> scenarios; 
catching all of them in a plain <snip> is a fruitless endeavour. 
(Damn, I <i>do</i> need to write that book!)</span>
$\endgroup$

closed as unclear what you're asking by Raphael Oct 4 '17 at 14:30

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • $\begingroup$ Does it *also* happen on Meta? Does it also happen on Meta? $\endgroup$ – Raphael Jul 13 '17 at 18:42
  • 1
    $\begingroup$ I was unable to reproduce this. $\endgroup$ – Travis J Jul 13 '17 at 20:59
  • 4
    $\begingroup$ No-repro. I see the emphasized words in italic in this comment. $\endgroup$ – user23422 Jul 13 '17 at 20:59
  • $\begingroup$ Huh. FF 52, Ubuntu 16.04. I see font-style: italic; in the Inspector. A font issue? $\endgroup$ – Raphael Jul 13 '17 at 21:57
  • $\begingroup$ Persists in FF 55. I'd be grateful for any hints! FWIW, Open Sans is installed on my system, including the italic variant. A small test HTML using the same font displays as expected. $\endgroup$ – Raphael Sep 2 '17 at 7:47
  • $\begingroup$ Can no longer reproduce in FF56. $\endgroup$ – Raphael Oct 4 '17 at 14:30
  • $\begingroup$ Still fine with the new design beta and FF 62. $\endgroup$ – Raphael Oct 14 '18 at 13:30

Browse other questions tagged .